Page 1 of 1

Приложение

Posted: Wed Feb 28, 2018 10:05 pm
by ivanov_rz
Здравейте, приложението и страницата не работят. Имам инсталирани приложения на два телефона като и от двата ме изхвърли и не мога да вляза. Бутонът ВХОД просто не е активен и при натискане не следва нищо. Сега ме изхвърли и от страницата. По същия начин не работи бутонът ВХОД.

Re: Приложение

Posted: Wed Feb 28, 2018 11:19 pm
by Svilen
Здравейте,

Наложи се непланирана интервенция на един от сървърите. Екипът ни работи усилено, за да може да приключи в най-кратки срокове.
Извиняваме се за причиненото неудобство.

Re: Приложение

Posted: Thu Mar 01, 2018 7:11 am
by ivanov_rz
Здравейте, може ли да пишете тук, когато отстраните повредата, за да сме сигурни, че проблемът не е в нас. Към монета системата постоянно прекъсва и не мога да разбера в моите устройства ли е грешката. Благодаря.

Re: Приложение

Posted: Tue Mar 13, 2018 8:39 am
by Svilen
Здравейте,
Системата работи нормално. След обновяване на версията на софтуера вчера и извършени оптимизации за увеличаване на цялостното бързодействие на системата, като временен проблем бяха засечени единични прекъсвания във връзката със сървъра. Това по никакъв начин не е наруши работата на устройствата BBoil и те продължаваха да работят нормално. Имаше затруднения единствено с достъпа до потребителските акаунти. Проблемът бе отстранен своевременно. Като резултат от извършените оптимизации се очаква значително увеличаване на бързодействието в рамките на следващите 2-3 дни.