Може ли да работи с повече от един сензор

User avatar
Ivo
Site Admin
Posts: 121
Joined: Mon Oct 31, 2016 12:11 pm

Re: Може ли да работи с повече от един сензор

Post by Ivo » Sat Dec 17, 2016 8:06 pm

Това е възможно при версията BBoil с жични температурни сензори. От края на 2016 г. ще бъде налично и в новите BBoil RF устройства.

Ранко
Posts: 4
Joined: Mon Dec 19, 2016 8:08 pm

Re: Може ли да работи с повече от един сензор

Post by Ранко » Mon Dec 19, 2016 8:13 pm

Здравейте! Защо на сайта http://bboilrf.com/ няма нищо за версията с жичния датчик. За него ще има отделен сайт или вече няма да го предлагате? Как може безжичния да се използва за управление на бойлер. Ще има ли жичен датчик в безжичния комплекта?

User avatar
Ivo
Site Admin
Posts: 121
Joined: Mon Oct 31, 2016 12:11 pm

Re: Може ли да работи с повече от един сензор

Post by Ivo » Fri Dec 23, 2016 3:55 pm

Продължаваме да го предлагаме. Повече за него на www.prosmartsystem.com
Жичен датчик в безжичния комплект няма да има.

martolk
Posts: 1
Joined: Mon Jan 02, 2017 3:26 pm

Re: Може ли да работи с повече от един сензор

Post by martolk » Mon Jan 02, 2017 3:31 pm

Здравейте! Вече притежавам BBoil RF и съм изключително доволен от фунционалността му. Въпросът ми е, мога ли да си закупя още един безжичен сензор, с цел следене на външната температура. Идеята е не да управлява релето спрямо неговите стойности, а чисто информативо да се следи външната температура или пък температурата в друго помещение на жилището?

User avatar
Ivo
Site Admin
Posts: 121
Joined: Mon Oct 31, 2016 12:11 pm

Re: Може ли да работи с повече от един сензор

Post by Ivo » Tue Jan 03, 2017 12:59 pm

Към момента това е възможно само с друго ново, отделно устройство, а не само с отделен безжичен сензор.

Post Reply