Неудобства

Post Reply
rumpich
Posts: 5
Joined: Wed Dec 11, 2019 8:54 pm

Неудобства

Post by rumpich » Wed Dec 11, 2019 9:18 pm

Здравейте! Искам да попитам, след като обещавате за промяна относно интерфейса и опростено нагласяне на температура кога това ще се случи? След около 1 година ползване лично аз съм разочарован от Вас и Вашето отношение относно това неудобство. Дори на компютър с мишка е изнервящо да си нагласим желаната температура. Да не говорим, че Вие никъде не споменавате, че Вашия продукт не е МОДУЛИРАЩ стаен термостат, а работи само в оn/off режим говоря за газови котли/. Съжалявам, че не се информирах предварително и обстойно за възможностите МУ и КОРЕКТНОСТТА Ви, а се подведох от фирмата, която ми монтира котела! Да, отново евтиното се доказа, че излиза скъпо. За още 100лв отгоре нямаще да има такива проблеми и неудобства. И за да бъда точен и изчерпателен, ще цитирам моя отзив/ пост/ от 25.01.2019г а той от моя страна е: "Би било добре да се промени интерфейса относно настройката на температура!", а ВИЕ ЧАК на 15.03.2019г отговаряте лаконично: "Да, работим по това." Как работите, какво работите и прочие не знам, но фактите са си факти... няма никакво развитие по този въпрос. Да не говорим, че е крайно не удобно без опция да се поръча продукта с дисплей! Срещам отзиви на не доволни потребители, които се затрудняват със седмичното програмиране, което също е тягостно и изнервящо. Не разбирам защо настоявате да са сложни елементарни неща..!!!???
И още нещо, има ли възможност за връщане на Вашия продукт, срещу някакви пари, или да си плащаме за това, което искаме в наше потребителско улеснение..???? Говоря за ъпдейт, който да ни улеснява в използването на biboil???
В моя случай е лесно нагласяне на температура, модулация и лесно програмиране?
Очаквам отговора Ви!

failo
Posts: 2
Joined: Wed Dec 18, 2019 8:31 am

Re: Неудобства

Post by failo » Wed Dec 18, 2019 8:46 am

Присъединявам се към мнението на потербителя. Ужасно изнервящо е нагласянето на температурата. Аз ползвам полето авариен режим в настройките, като въвеждам ръчно желаната температура. Два активни бутона + и - при температурата, които да сменят стойността с по 0.1 биха вършили добра работа.

rumpich
Posts: 5
Joined: Wed Dec 11, 2019 8:54 pm

Re: Неудобства

Post by rumpich » Tue Feb 11, 2020 10:11 pm

Абе това, че потребителите сигнализират за проблеми и неудобства и проблеми никой не го отразява... Е има обещания, няма изпълнения!

Post Reply