Приложение

Post a reply


In an effort to prevent automatic submissions, we require that you confirm you’re human using Google’s reCAPTCHA service.
Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is ON
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Приложение

Re: Приложение

by Svilen » Tue Mar 13, 2018 8:39 am

Здравейте,
Системата работи нормално. След обновяване на версията на софтуера вчера и извършени оптимизации за увеличаване на цялостното бързодействие на системата, като временен проблем бяха засечени единични прекъсвания във връзката със сървъра. Това по никакъв начин не е наруши работата на устройствата BBoil и те продължаваха да работят нормално. Имаше затруднения единствено с достъпа до потребителските акаунти. Проблемът бе отстранен своевременно. Като резултат от извършените оптимизации се очаква значително увеличаване на бързодействието в рамките на следващите 2-3 дни.

Re: Приложение

by ivanov_rz » Thu Mar 01, 2018 7:11 am

Здравейте, може ли да пишете тук, когато отстраните повредата, за да сме сигурни, че проблемът не е в нас. Към монета системата постоянно прекъсва и не мога да разбера в моите устройства ли е грешката. Благодаря.

Re: Приложение

by Svilen » Wed Feb 28, 2018 11:19 pm

Здравейте,

Наложи се непланирана интервенция на един от сървърите. Екипът ни работи усилено, за да може да приключи в най-кратки срокове.
Извиняваме се за причиненото неудобство.

Приложение

by ivanov_rz » Wed Feb 28, 2018 10:05 pm

Здравейте, приложението и страницата не работят. Имам инсталирани приложения на два телефона като и от двата ме изхвърли и не мога да вляза. Бутонът ВХОД просто не е активен и при натискане не следва нищо. Сега ме изхвърли и от страницата. По същия начин не работи бутонът ВХОД.

Top